Onvergetelijke activiteit

Ben jij opzoek naar een onvergetelijke activiteit voor jong en oud, dan is lasergamen huren misschien wel wat voor jouw? Het organiseren van een fantastische dag en het maken van leuke herinneringen daar draait het om. De spanning die wordt ervaren tijdens het lasergamen is enorm. Strijden tegen het andere team om de winst te pakken en hun te verslaan.

Activiteit

Een verjaardag organiseren voor de kinderen, een bedrijfsfeestje of vrienden dag het kan allemaal. Lasergamen is hiervoor de perfecte gelegenheid. Zelf heb je de keuze om te kiezen waar en wanneer je maar speelt. Of dit buiten, binnen, overdag of in het is hangt helemaal van jullie af. In het donker binnen in een loods tegen je collega’s proberen de vlag van de andere te pakken is een goede activiteit voor teambuilding. Teambuilding is van belang om samen met elkaar het resultaat te halen, want uiteindelijk werk je met elkaar samen om het doel te bereiken.

Schieten en geraakt worden

De hele dag door spelen en te blijven winnen kan allemaal met lasergamen huren. In de laserguns zitten sensoren die weten als je geraakt bent. Het moment dat je schiet met de lasergun, komt er een infrarood straal uit die gaat naar waar jij op richt. De sensoren die op de lasergun zitten worden geraakt, er gaat dat een level van de levens af tot die op zijn. Naast de sensoren op de laserguns is er ook een mogelijkheid om te kiezen voor vesten. In de vesten zitten ook de sensoren waar op geraakt kan worden, waardoor het nog werkelijker wordt het spel.

Instaleren

Door het eenvoudige systeem op de laserguns is het lasergame is eenvoudig te instaleren en kun je snel beginnen met spelen. Ook zit er altijd een handleiding bij die je altijd kan gebruiken als je er niet uitkomt. Het instaleren van de lasergame gaat via knopen op de laserguns, hiermee kunnen er ook teams worden gemaakt. In teamverband spelen is uiteindelijk het leukste. Op de laserguns worden de kleuren aangegeven en kunnen de teams worden verdeeld. Als de laserguns een anti-cheat functie hebben kan er niet worden valsgespeeld. De anti-cheat functie werkt nadat de teams zijn gemaakt en de kleuren en de levens worden weergegeven dan kan er niet worden gewisseld. Ook kunnen de levens niet worden gereset nadat het geweer uit en aan is gezet.

Huren Lasergame

Huren van een lasergame heeft veel voordelen. Met de activiteit kan je voor een scherpe prijs zoveel potjes spelen als jullie willen tot je niet meer kan. Zo kan je het hele weekend door spelen met familieweekend. En je kan van locatie wisselen waarin je alle vrijheid hebt. De locaties als het bos, een speelveld of gewoon in de buurt rondom het huis met grote groepen spelen zijn goede locaties. Het aantal mensen is bijna oneindig waarmee je kan spelen, er zit alleen een maximum aantal van 4 teams in. Het lasergamen huren brengt dus veel voordeel en vrijheid, dus zeker doen!

You May Also Like

More From Author

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *