Bitcoin Atm Kopen

17/12/2020  · Een Bitcoin atm is een geldautomaat waar je Bitcoins kan kopen en verkopen. Zo een fysieke Bitcoin automaat neemt dus eigenlijk de functie van je PC of smartphone over, maar het grote voordeel is dat je bitcoins kopen met contant geld kan. In sommige gevallen kan je ook contant geld afhalen. Belangrijk is wel om rekening te houden met het feit.

Bitcoins kopen met cash geld kan bij zogenaamde Bitcoin geldautomaten, ook wel BTM’s genoemd. In Nederland zijn er meer dan 25 bitcoin ATM’s.

Buy Bitcoin ATM. On this page you can find a list of mostly used Bitcoin ATMs and link to providers website. Alternatively you can check and buy a used or new Bitcoin ATM from operators, resellers or other Bitcoin ATM owners (see second hand section below). Want your Bitcoin ATM to be listed here – send a message to [email protected]

Kopen Van Bitcoin Veel van de bovengenoemde manieren om bitcoin te kopen zijn ook van toepassing op het verkopen van bitcoin. Zo kan je je bitcoin vrij gemakkelijk en snel via een exchange verkopen. Dit kan tegen de marktprijs, maar je kan er ook voor kiezen om een order te plaatsen voor een

Bitcoin ATM (ook wel afgekort met BATM) is een kiosk waarmee een persoon Bitcoin (BTC) of andere cryptocurrency kan kopen met behulp van een “geldautomaat”. Sommige Bitcoin-geldautomaten bieden functionaliteiten aan in twee richtingen, waardoor zowel de aankoop van Bitcoin als de verkoop van Bitcoin voor contant geld (ook wel fiat) mogelijk is.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *