Bitcoin Kopen 2008

El Salvador aanvaardt als eerste land de bitcoin als wettelijk betaalmiddel. Achter de bitcoin en andere cryptomunten schaart.

Bitcoin Ripple Kopen Een onbekende whale verplaatste 50.000.000 XRP van een onbekende wallet naar ’s werelds grootste crypto-exchange. Afgelopen vrijdag kreeg de cryptocurrency markt weer een klap, maar daarna leken de koersen over het algemeen stand te houden. ‎Bitcoin & ethereum houden voorlopig stand, XRP krijgt weer een klap, deze koersen stegen &

‎Drie hardcore cryptofans over het financiële systeem: ‘Onze economie draait op een hallucinatie’‎ – El Salvador aanvaardt als eerste land de bitcoin als wettelijk betaalmiddel. Achter de bitcoin en andere cryptomunten schaart.

‎De grote crypto-race: uw nieuwe digitale geld staat straks op een rekening bij de ECB‎ – De machtigste staten en multinationals ter wereld zijn in een bloedstollende race verwikkeld om het geld van de toekomst.

Het Europese systeem voor CO2-rechten krijgt na ruim tien jaar vorm. Produceren met veel uitstoot wordt duurder, waardoor.

Moet ik onrustig worden? Ik lees dat de bitcoin onlangs een hoogtepunt bereikte, toen één zo’n ding 54.000 euro waard was.

Afgelopen week hadden we de hoogste inflatie sinds 2008, maar de beurs die eerder enorm bang voor inflatie was, ging gewoon.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *