Bitcoin Kopen Antwerpen

‎Banken ontwijken wettelijke verplichting om phishing te vergoeden: ‘Ze laten hun klanten gewoon bestelen’‎ – KBC is in twee rechtszaken veroordeeld tot het terugbetalen van ruim 32.000 euro aan klanten die slachtoffer geworden zijn.

‎Benoit en Deborah toverden samen met haar vader een wagenmakerij om tot prachtige gezinswoning: “Eerst wilden we zelfs niet gaan kijken”‎ – Onze woonexpert Björn Cocquyt bezoekt elke week een bijzonder huis. De 41-jarige Benoit en Deborah, het koppel achter.

‎"Blockchain op zich gaat de wereld niet veranderen. Het zal afhangen van wat wij als ondernemers, mensen en maatschappij er mee doen"‎ – WTF: dat is de reactie die Gerrie Smits heeft wanneer hij over blockchain nadenkt. De spreker, consultant en expert schreef.

Hoe Bitcoin Kopen Via Kraken ‎BBVA start met Bitcoin trading service in Zwitserland voor grote klanten‎ – De Spaanse bank BBVA start met Bitcoin trading diensten in Zwitserland. De bank richt zich op rijke klanten. BBVA lanceert. ‎Heeft het nog zin om bitcoin te kopen?‎ – Op ieder feestje valt de term vroeg of laat

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *