Bitcoin Kopen Bank

‎Bank van Rusland moet bitcoin (BTC) als betaalmiddel accepteren: Russische miljardair Oleg Deripaska‎ – Onlangs was te lezen op crypto-insiders.nl dat een aantal CEO’s van grote banken in Rusland bitcoin (BTC) totaal niet zagen.

Bitcoin Kopen Op Cryptopia Daarnaast beschikt Cryptopia over een heuse marktplaats: een plek waar je spullen kunt kopen met bitcoin. Wij vinden deze optie te gek. Op deze manier hoef je geen bitcoins te versluizen voor fiatgeld, maar kun je het direct besteden. Conclusie. Cryptopia is een prettig exchange om mee te werken. Bitcoin
Bitcoin Kopen Anycoin Anycoin Direct Review. Anycoin Direct is een Nederlandse broker uit Veghel en draait al sinds 2014 mee in het kopen en verkopen van cryptocurrency. Ondanks dat het een Nederlandse broker is, richten zij zich op heel Europa. Anycoin Direct – Bitcoin kopen, verkopen en omwisselen. Anycoin Direct is een online

De digitale munt bitcoin liet op maandag een verdere verzwakking zien met een duikeling tot onder de grens van $35.000, het.

‎Centrale bank Indonesië stuurt controleurs om betalingen met Bitcoin te voorkomen‎ – Betalingen met bitcoin (BTC) zijn niet gewenst in Indonesië. Gouverneur van Bank Indonesia, Perry Warjiyo, benadrukt het.

‎Spaanse bank start met Bitcoin trading services voor rijke klanten‎ – De Spaanse bank BBVA start met Bitcoin trading diensten in Zwitserland. De bank richt zich op rijke klanten. BBVA lanceert.

De Zwitserse tak van Spanje’s tweede grootste bank, BBVA Switzerland, gaat particuliere klanten de mogelijkheid bieden om in.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *