Bitcoin Kopen De Tijd

Bitcoin Kopen In Rotterdam Paysafe Kopen Met Bitcoin Voor iemand zonder creditcard is dit ideaal. Of leer jongeren omgaan met digitaal betalen door ze een paysafecard te kopen. Je kunt games aanschaffen, muziek streamen of series kijken met je paysafecard-account. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Gamecardsdirect kun je de volgende paysafe kaarten kopen: paysafecard

De blockchain-technologie waarop de virtuele munt draait, is nog steeds niet in staat om veel transacties op korte tijd te verwerken. Daardoor kan het soms minuten duren voor een simpele bitcoin-transactie – denk aan een koffie kopen – wordt afgerond.

Met een miljardenbelegging gaf Elon Musk de bitcoin de voorbije week nog wat extra sérieux. Beleggen in de cryptomunt kan in België ook via trackers. Een overzicht van de beleggingen op de beurs die niet in de belangstelling mogen staan. Belgische beleggers mogen sinds 2018 de grootste en oudste trackers ter wereld niet meer kopen.

Blockchain & bitcoin. De blockchain is veel meer dan die ene toepassing, bitcoin. De Tijd ontrafelt het mysterie van de technologie en zijn vele (potentiële) toepassingen die de ‘klassieke’ economie op hun kop kunnen zetten. Drie Belgische whizzkids hebben een digitale portemonnee ontwikkeld die cryptobeleggingen beschermt tegen diefstal.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *