Direct Bitcoin Kopen

Veilig Bitcoin Kopen ‎3 aandelen om te kopen tijdens de volgende crash‎ – De markt ligt niet heel lekker op dit moment. Dit zijn de aandelen die u zou moeten kopen tijdens een volgende crash, aldus. ‎Bitcoin fondsen zien laagste punt in 4 maanden, ‘slechts’ 758.000 BTC in kas‎ – Het aantal bitcoin

Is de bullrun van bitcoin en de cryptomarkt voorbij? Niet als het aan Su Zhu ligt, hij zegt dat mensen moeten uitzoomen om.

‎MicroStrategy wil $500 miljoen lenen om Bitcoin te kopen, krijgt $1,6 miljard aangeboden‎ – MicroStrategy wil opnieuw honderden miljoenen dollars ophalen om bitcoin (BTC) mee te kopen. Het Amerikaanse softwarebedrijf.

MicroStrategy lijkt zich klaar te maken om nog meer Bitcoin te kopen. Misschien wel voor $1 miljard. MicroStrategy wil $1.

Onlangs kwam naar buiten dat de Chinese overheid, in wederom een stap richting de verbanning van crypto mining in het.

Het aantal bitcoin (BTC) in fondsen neemt af. Fondsen wereldwijd waren bezig met het opkopen van bitcoin voor in hun potjes.

‎2e grootste bank van Spanje betreedt de crypto-ruimte: Laat klanten bitcoin (BTC) kopen en bewaren‎ – De Zwitserse tak van Spanje’s tweede grootste bank, BBVA Switzerland, gaat particuliere klanten de mogelijkheid bieden om in.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *